Websites
Website nodig?
Professionele website, responsive (mobiel vriendelijk) en zelf teksten/afbeeldingen beheren.

Websites zijn de laatste jaren steeds belangrijker voor een onderneming geworden. Het is niet alleen van belang dat de contact gegevens zijn weergegeven maar ook een positieve indruk achterlaat bij bezoekers. De eerste zoekmomenten zijn verschoven van desktop naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Al onze websites worden responsieve opgeleverd. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan het juiste formaat en de functionaliteit behoud.

Het grotendeels van de hedendaagse websites wordt gebouwd volgens het content managementsysteem (CMS) WordPress. Op WordPress zijn honderden ontwikkelaars actief die ontwerpen maken. De ontwerpen worden later aangepast naar eigen smaak/huisstijl. Het voordeel van WordPress is dat er in korte tijd een nieuwe website kan worden gerealiseerd. Het zelf aanmaken van pagina’s en het toevoegen van afbeeldingen/teksten is eenvoudig. Wij helpen u hier uiteraard mee verder. Door middel van video’s of persoonlijk contact. Verder is het mogelijk om een onderdeel te ontwikkelen, bijvoorbeeld als u een eigen portaal wil voor uw klanten. Dit is vaak niet kant en klaar maar moet volledig worden ontwikkeld.

Het is ook mogelijk om een webwinkel te starten met WordPress via de plugin Woocommerce. Die staat verder uitgelegd onder het kopje webwinkels en bij producten.

Mocht uw organisatie andere wensen hebben waar de templates niet aan voldoen. Dan kan er volledig nieuwe website worden geschreven. Dan wordt de website van begin tot einde volledig ontwikkeld en heeft uw organisatie een unieke website.

Websites
Wordpress, Joomla
Heeft uw onderneming een nieuwe website nodig of moet het worden opgefrist? Daar kunnen wij voor zorgen.
Softwareontwikkeling
PHP, C#, .Net
Is uw gewenste software nog niet op de markt maar heeft u het nodig? Wij kunnen het ontwikkelen voor u.
Webwinkels
Magento, WooCommerce, OpenCart
Een online winkel openen, dat kunnen wij regelen voor u. Wij denken mee en bouwen het naar uw wensen.
Internet marketing
SEO, SEA, Google Analytics, Social Media, Content schrijvers
Valt het bezoekers aantal tegen van uw website/webwinkel? Wij bieden verschillende mogelijkheden om dit te verbeteren.
Webapplicaties
Android, IOS
Heeft u een leuk idee voor een App om interne processen van uw organisatie te verbeteren? Bekijk dan de mogelijkheden.
Huisstijl ontwerpen
Wat past bij uw onderneming?
Bent u net begonnen met uw onderneming en heeft u nog geen huisstijl? Wij helpen u met het bedenken van een eigen stijl.
Contact opnemen?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.